Christine Kelly, az S.O.S. Love! Zoyájaként egy igazi hisztis elkényeztetett  lányt alakít, aki ahhoz van szokva, hogy mindig mindent megkap, amit csak akar. Ebben segítségére van bátyja, a sikeres orosz üzletember, akinek fő tevékenységi körét a címben már említettük. Maxim  pedig jó testvérként bármit képes megtenni, hogy kishúga boldog legyen. 

Zoya és Maxim
Zoya, háttérben az aggódó Maximmal (fotó: Erdélyi Gábor)

 A most felvett jelenetben Zoya éppen azért veszekszik Maximmal, mert őt okolja azért, hogy nem   láthatja  kedvenc sorozatának aktuális epizódját, a fantasztikus Jake Griffinnel.  A  pénzcsinálásban elfáradt báty viszont semmire nem vágyik kevésbé délutáni pihentető úszkálása közben, mint akaratos húgocskája újabb kirohanására. Valamit tennie kell, de mit?
Valószínű ekkor  fogalmazódik meg  fejében az az ötlet, ami aztán forgószélként ragadja majd magával hőseinket.

Jake Griffin
A rajongás tárgya, Jake Griffin (fotó: Erdélyi Gábor)

- Zoya mindig elégedetlen, sokat sír és nyafog,  folyton igényli a figyelmet, de én nem ilyen vagyok– meséli Christine – Bár a nővérem szerint sokat nyafogok… - teszi hozzá elgondolkodva.
Egybiztos  közös pontot mégis találhatunk a színésznő és szerepe között: kamaszkorában  Christine is rajongott egy bizonyos sztárért, szobája falát teleragasztotta a posztereivel. Ugyan a  rajongó időszaknak már vége, de a képek a gardróbban még mindig megtalálhatóak…

Ha kíváncsi vagy rá, hogy a valóságban kiért rajongott Christine, és miért vannak még meg a fotók, akkor nézd meg a  videót is!



szólj hozzá: Zoya: Christine Kelly

Ha tetszett a sztori, és kíváncsi vagy, hogyan készül a film, jelölj be minket Facebookon, ahol végigkövetheted velünk a forgatást, érdekes infókat csepegtetünk a szereplőkről, és akár még nyerhetsz is!