Impresszum Help Sales ÁSZF Panaszkezelés DSA

Árpa Attila és Hujber Feri mindig fel tudott pörgetni



Christine Kelly, a fiatal amerikai sizínésznő Zoyát alakítja a filmben, egy lázadó punkból tiniből igazi nővé érik a film végére, és nem árulunk el nagy titkot, hogy a változás hátterében egy mindent elsöprő szerelem áll. Christine igazán élvezt a forgatás minden pillanatát,  összebarátkozott a színészekkel, megszerette - ahogyan ő fogalmaz - a gyönyörű Budapestet. Az interjú végén pedig azt is elárulta, hogy melyik jelenet volt számára a legnehezebb

Miért vállaltad el egy magyar vígjáték főszerepét?

Izgalmas kihívásnak tűnt, mert a karakterem egyedi és érdekes. Zoya a film elején egy lázadó, punkos csaj, de miután beleszeret egy filmsztárba, édes és ártatlan lánnyá alakul. Tetszett a lehetőség, hogy két különböző karaktert is eljátszhatok egy filmben. Korábban nem szerepeltem vígjátékban, ezt is mindenképp ki akartam próbálni, és nem hagyhattam ki a lehetőséget, hogy ellátogassak a gyönyörű Budapestre.


Zoya a film elején még csak egy elkényeztetett zűrös punk lány

Hogy jöttél ki a magyar színészekkel?


Mindenkivel nagyon jól megértettük egymást. Árpa Attilával sok közös jelenetünk volt, vele sokat nevettünk, és mindig fel tudott pörgetni, ahogy Hujber Feri is. Tényleg mindenkit imádtam, kedvesek voltak velem. Szinetár Dórával csak egy pár közös jelenetem volt, vele is jókat szórakoztunk. Izgalmas volt mindenkivel együtt dolgozni, nagyon élveztem.

Ha valakitől szakmai tanácsot kellene kérned, kihez fordulnál közülük?

Jó kérdés, Kovács Patríciát már láttam a Szerelemtől súlytva című filmben, amit szintén Sas Tamás rendezett. Gyönyörűen játszott benne, biztosan hozzá fordulnék, annyira megszerettem azt a filmet. Vagy Árpa Attilához, láttam az Argót is, és jó rendezőnek tartom.

Hogy készültél az orosz maffiózó húgának szerepére?

Először is el kellett sajátítanom az oroszos akcentust, ez segített beleélni magam a szerepbe.
Hasznos volt, hogy egy orosz színész is volt a stábban, Jevgenyij Szticskin, aki a bátyámat alakította a filmben, sok érdekes dolgot mesélt nekem Oroszországról.

Szerinted a közönség megszereti majd a cicát?

Nem vagyok nagy rajongója a macskáknak, ezért próbáltam felkészülni arra, hogy lesz egy macskám a filmben. Mikor az első nap megláttam, vettem egy nagy levegőt, és azt
mondtam magamban: „Mostantól ő a legjobb barátom!”. Igazából nagyon kedves, édes cica volt, és én is több figyelmet kaptam, mikor az ölemben tartottam. A stábból mindig odajöttek páran, hogy megbabusgassák, aranyos volt, bár nem a legszebb állat szegényem.


szólj hozzá: Cica a filmforgatáson

Nehezítette bármiben is a macska a forgatást?


Az első macskás jelenetben az ágyon fekszem, miközben a macskának egy adott pillanatban átsétálnia a képen. Ezt többször fel kellett vennünk, mint szerettük volna. Viszont tökéletes időzítéssel nyávogott. Visszanéztük a felvett anyagot, és minden felvételnél szinte ugyanakkor, igazi filmes macska, biztosan vár még rá filmszerep.

Úgy hallottam, viccesen sült el a csókjelenetek forgatása...

Igen, az első csókunk a filmben egy táncjelenet után csattan el. Tehát készültem rá, csakhogy
annyira felpörögtem a mozgástól, hogy túl lendületesen hajoltam oda, és szó szerint
lefejeltem CJ-t. Persze jót nevettünk, de egy kis dudor jelent meg a homlokán, úgyhogy
várnunk kellett a forgatással, amíg valamennyire lelohadt. De legalább így a csók miatti feszültség rögtön elszállt belőlem.


Ha tetszett a sztori, és kíváncsi vagy, hogyan készül a film, jelölj be minket Facebookon, ahol végigkövetheted velünk a forgatást, érdekes infókat csepegtetünk a szereplőkről, és akár még nyerhetsz is!
 

 

0 Tovább

Az első előzetes: sztárparádé cicával


Megérkezett a film első előzetese, amiből kiderül, hogy Los Angelesben a villák elképzelhetetlenek jacuzzi nélkül, nehéz Magyarországra telefonálni, de legalább bármikor belesétálhatunk Tom Cruise-ba.
Megtudjuk, hogy ebben a történetben mindenki akar mindenkitől valamit (vagy valakit), és hőseink sem pénzt sem fáradságot nem kímélve próbálják elérni céljaikat.

Az pedig, hogy megvalósulnak-e az álmok, hogy mindenki azt kapja-e, amire a történet elején vágyott, egyelőre legyen titok.



szólj hozzá: S.O.S. Love! előzetes  


Ha tetszett a poszt, és kíváncsi vagy, hogyan készült a film, jelölj be minket Facebookon, ahol végigkövetheted velünk a forgatást, érdekes infókat csepegtetünk a szereplőkről, és akár még nyerhetsz is! 

0 Tovább

Trailer Christine-nel, C.J-vel és egy piros robogóval

Adva van egy jelenet, aminek az a lényege, hogy egy fiatal pár lelép egy  robogóval, és bejárja Budapest legszebb helyeit. Elhajtanak a Lánchídnál, átrobognak az Erzsébet hídon és  látjuk a Szabadság-szobrot a Gellért-hegy tetején. Minden pontosan  úgy néz ki,  ahogyan mindig is szeretnénk látni a fővárosunkat, és ahogyan láttatni szeretnénk külföldön. Például az USÁ-ban.
Szóval ki van ez találva, kaland, romantika  és némi országimázs.
Minden rendben is lenne, ha főhősünk tudna motorozni. No nem annyira, mint Talmácsi Gábor, hanem úgy egyáltalán.
De nem tud. Úgy egyáltalán. Ráadásul ezt be is bizonyítja: a stáb szeme láttára sikerült buknia egyet, ami aztán megfontolásra késztette a rendezőt. Valószínűleg végiggondolhatta: ha nem akarja átírni a forgatókönyvet kórházas-romantikusra, úgy találnia kell egy megoldást, amivel egyszerre tudja leforgatni a motorozást, és képes megőrizni színészei testi épségét.
A dublőr szóba sem jöhet, mert a jelenet tele van közelikkel. Az arcot takaró bukó sem megoldás, C.J. és Christine mosolya nélkül nem  érne semmit az egész jelenet.
Mit lehet ilyenkor tenni?
Tapasztalt filmes nem esik kétségbe: bérel egy vonóhorgos, platós teherautót, hozzá pedig egy trailert. Mindenkit felpakol a szerelvényre kamerástól, motorostól és színészestől, és már indulhat is a budapesti körút!
A széles mosolyokat látva óriási buli lehetett. 
 


szólj hozzá: Robogós trailer


Ha tetszett a sztori, és kíváncsi vagy, hogyan készül a film, jelölj be minket Facebookon, ahol végigkövetheted velünk a forgatást, érdekes infókat csepegtetünk a szereplőkről, és akár még nyerhetsz is!

0 Tovább

Elcsattant az első csók



Az S.O.S Love! forgatásán a csókjelenet olyan hevesre sikeredett, hogy a felvétel során Thomason összekoccantotta homlokát partnerével, Christine Kelly-vel. Az első ijedtség után a főszereplők – a stábbal együtt – jót nevettek a történteken.

A stábnak szüksége is volt a jókedvre, mert ez a nap igazi kihívás volt: egy videoklip betétet forgattak a filmhez,  ami óriási munka, ahhoz, hogy pörögjenek a képek nagyon sok beállításra van szükség,  Christine   pedig  a felvételek közben órákon át próbált a koreográfussal, aki a street dance és hip-hop elemeit ötvözte a koreográfiába.

Körülbelül kétszázszor hangzott el a felszólítás: Do it again, do it again!, de meg is lett az eredménye: a rendező nagyon elégedett volt. Christine annak ellenére, hogy nem profi táncos, tökéletesen oldotta meg a feladatot.
Mi pedig kíváncsian várjuk, hogyan fog festeni a táncjelenet a vásznon.





Ha tetszett a sztori, és kíváncsi vagy, hogyan készül a film, jelölj be minket Facebookon, ahol végigkövetheted velünk a forgatást, érdekes infókat csepegtetünk a szereplőkről, és akár még nyerhetsz is!

0 Tovább

Aki egy orosz maffiózót is sarokba szorít: Christine Kelly

Christine Kelly, az S.O.S. Love! Zoyájaként egy igazi hisztis elkényeztetett  lányt alakít, aki ahhoz van szokva, hogy mindig mindent megkap, amit csak akar. Ebben segítségére van bátyja, a sikeres orosz üzletember, akinek fő tevékenységi körét a címben már említettük. Maxim  pedig jó testvérként bármit képes megtenni, hogy kishúga boldog legyen. 

Zoya és Maxim
Zoya, háttérben az aggódó Maximmal (fotó: Erdélyi Gábor)

 A most felvett jelenetben Zoya éppen azért veszekszik Maximmal, mert őt okolja azért, hogy nem   láthatja  kedvenc sorozatának aktuális epizódját, a fantasztikus Jake Griffinnel.  A  pénzcsinálásban elfáradt báty viszont semmire nem vágyik kevésbé délutáni pihentető úszkálása közben, mint akaratos húgocskája újabb kirohanására. Valamit tennie kell, de mit?
Valószínű ekkor  fogalmazódik meg  fejében az az ötlet, ami aztán forgószélként ragadja majd magával hőseinket.

Jake Griffin
A rajongás tárgya, Jake Griffin (fotó: Erdélyi Gábor)

- Zoya mindig elégedetlen, sokat sír és nyafog,  folyton igényli a figyelmet, de én nem ilyen vagyok– meséli Christine – Bár a nővérem szerint sokat nyafogok… - teszi hozzá elgondolkodva.
Egybiztos  közös pontot mégis találhatunk a színésznő és szerepe között: kamaszkorában  Christine is rajongott egy bizonyos sztárért, szobája falát teleragasztotta a posztereivel. Ugyan a  rajongó időszaknak már vége, de a képek a gardróbban még mindig megtalálhatóak…

Ha kíváncsi vagy rá, hogy a valóságban kiért rajongott Christine, és miért vannak még meg a fotók, akkor nézd meg a  videót is!



szólj hozzá: Zoya: Christine Kelly

Ha tetszett a sztori, és kíváncsi vagy, hogyan készül a film, jelölj be minket Facebookon, ahol végigkövetheted velünk a forgatást, érdekes infókat csepegtetünk a szereplőkről, és akár még nyerhetsz is! 

0 Tovább

Sajtótájékoztató

Július 25-én hétfőn volt a film sajtótájékoztatója a Zara Hotelben, ami egyébként a film egyik forgatási helyszínéül is szolgál. A stáb igazi rohamtempót diktál magának:: alig két nap telt el azóta, hogy hazaérkeztek  a los-angelesi forgatásról, az eseményt követő reggelen pedig már folytatják is munkát
A sajtótájékoztató a film érdekességei mellett eggyéb izgalmakkal is  szolgált,: az amerikai főszereplő Christine Kelly gépének út közben műszaki okook miatt le kellett szállnia, ezért csak késve érkezett az eseményre. A film két amerikai sztárja Dary Hannah és Billy Zane videoüzenetben köszöntötte az újságírókat és a nézőket, ők a magyarországi forgatáson nem vesznek részt, a személyes találkozásra decmber 15-i  premierig várnunk kell.



szólj hozzá: S.O.S Love! - ééés kezdünk!

0 Tovább

S.O.S Love!

blogavatar

Vígjáték 3D-ben. Amerikai sztárok, magyar film. December 15-től a mozikban!

Utolsó kommentek