Az S.O.S Love! forgatásán a csókjelenet olyan hevesre sikeredett, hogy a felvétel során Thomason összekoccantotta homlokát partnerével, Christine Kelly-vel. Az első ijedtség után a főszereplők – a stábbal együtt – jót nevettek a történteken.

A stábnak szüksége is volt a jókedvre, mert ez a nap igazi kihívás volt: egy videoklip betétet forgattak a filmhez,  ami óriási munka, ahhoz, hogy pörögjenek a képek nagyon sok beállításra van szükség,  Christine   pedig  a felvételek közben órákon át próbált a koreográfussal, aki a street dance és hip-hop elemeit ötvözte a koreográfiába.

Körülbelül kétszázszor hangzott el a felszólítás: Do it again, do it again!, de meg is lett az eredménye: a rendező nagyon elégedett volt. Christine annak ellenére, hogy nem profi táncos, tökéletesen oldotta meg a feladatot.
Mi pedig kíváncsian várjuk, hogyan fog festeni a táncjelenet a vásznon.





Ha tetszett a sztori, és kíváncsi vagy, hogyan készül a film, jelölj be minket Facebookon, ahol végigkövetheted velünk a forgatást, érdekes infókat csepegtetünk a szereplőkről, és akár még nyerhetsz is!