Árpa Attila azt mondta, hogy volt köztetek egyfajta egészséges versengés a forgatás közben

Folyamatosan. Két alfahím nem fér meg egy csárdában, úgyhogy voltak egészséges csörték, de a humor keretén belül maradtak. Például megcsinálta velem, hogy azt mondta, Billy Zane visszanézte a felvételeket, és szerinte Árpa az egyetlen, aki természetesen játszik, mert ő az, aki a legamatőrebbnek látszik. Különben mindenki nagyon mesterkélt. Furcsa volt, de nagyon magamra vettem, mert én is visszanéztem mindent, és nem éreztem, pedig nagyon önkritikus vagyok. Amikor látta, hogy ült a poén, röhögött egy nagyot.


Kovács Patríciával mennyire működött közöttetek a kémia?

Patriciát a fősuli óta ismerem, úgy vagyok vele, mint Oroszlán Szonjával. Mindegy, hogy csókjelenet, szexjelenet, csak gyorsan legyünk túl rajta. Úgy működik a kémia, ahogy akarjuk.



Hogy érezted magad a Los Angeles-i forgatáson?

Azon kívül, hogy mikor megérkeztem, nem várt senki a reptéren, és még a telefonom is lehalt, remekül. Árpának bezzeg az utolsó pillanatban töröltek a járatát, és a következő gépre nem adhattak alacsonyabb szintű helyet, csak jobbat, úgyhogy ő végül hawai körümények között evett-ivott a repülőn. Én természetesen nem business classon utaztam…

Vágysz amerikai filmes szerepre?

Mindig Amerikát ajnározzuk, miközben semmivel sem tehetségesebbek vagy jobbak. Ugyanaz a stáb dolgozott velünk kinn, akik az NCIS-t forgatták, ugyanúgy levonultak jelenet után, és meglapogattak, hogy de jó vagy. Én azt akarom, hogy teljesértékű magyar színészként tudjak jelen lenni egy magyar filmben. Amikor Magyarországra jönnek amerikai filmek, pont ezért nem jelentkezek statisztálni. Nehogy ott kössek ki, hogy a Brad Pitt mögött ácsorgok egy zombifilmben.



Árpa Attila már szelidül, te mikor dobod el a macsószerepet?

Sosem voltam macsó. Én mindig is a karakterszerepekért voltam oda, a Valami Amerikában a legfiatalabb gyerek, a Majdnem szűzben a szemétláda, a Barátok köztben, aki megerőszakolja a lányt. Ez az első olyan szerep, amiben én viszem a hátamon a filmet. Nehéz volt, hogy megtaláljam a karakter mélységeit és magasságait. Ha benne vagy egy másfél órás film minden jelenetében, akkor neked kilencven százalékban jónak kell lenned, hogy azt mondják, hűha. Mellékszerepben elég 15 zseniális perc, és mindenki rólad beszél. Most is furcsa hogy, a Hacktion című sorozat főszereplője vagyok.



Ez a számítástechnikai világ mennyire áll hozzád közel?

Abszolút, minden nap fenn vagyok a neten. Azokhoz képest viszont sehol sem vagyok, akik tizenévesen a gép előtt kezdték. A három éves gyerekem gyakorlatilag fogja az iPadet, felmegy Youtube-ra, és kiválasztja a mesét, amit nézni szeretne.

 Az új részekben mire számíthatnak a nézők?

Folyamatos akcióra és fordulatokra, állandóan jönnek a meglepetések: halál, szerelem, eltűnés. Van benne minden, is. Ez most szerintem a legjobb sorozat Magyarországon, komolyan mondom.

Ha tetszett a sztori, és kíváncsi vagy, hogyan készül a film, jelölj be minket Facebookon, ahol végigkövetheted velünk a forgatást, érdekes infókat csepegtetünk a szereplőkről, és akár még nyerhetsz is!