Adva van egy jelenet, aminek az a lényege, hogy egy fiatal pár lelép egy  robogóval, és bejárja Budapest legszebb helyeit. Elhajtanak a Lánchídnál, átrobognak az Erzsébet hídon és  látjuk a Szabadság-szobrot a Gellért-hegy tetején. Minden pontosan  úgy néz ki,  ahogyan mindig is szeretnénk látni a fővárosunkat, és ahogyan láttatni szeretnénk külföldön. Például az USÁ-ban.
Szóval ki van ez találva, kaland, romantika  és némi országimázs.
Minden rendben is lenne, ha főhősünk tudna motorozni. No nem annyira, mint Talmácsi Gábor, hanem úgy egyáltalán.
De nem tud. Úgy egyáltalán. Ráadásul ezt be is bizonyítja: a stáb szeme láttára sikerült buknia egyet, ami aztán megfontolásra késztette a rendezőt. Valószínűleg végiggondolhatta: ha nem akarja átírni a forgatókönyvet kórházas-romantikusra, úgy találnia kell egy megoldást, amivel egyszerre tudja leforgatni a motorozást, és képes megőrizni színészei testi épségét.
A dublőr szóba sem jöhet, mert a jelenet tele van közelikkel. Az arcot takaró bukó sem megoldás, C.J. és Christine mosolya nélkül nem  érne semmit az egész jelenet.
Mit lehet ilyenkor tenni?
Tapasztalt filmes nem esik kétségbe: bérel egy vonóhorgos, platós teherautót, hozzá pedig egy trailert. Mindenkit felpakol a szerelvényre kamerástól, motorostól és színészestől, és már indulhat is a budapesti körút!
A széles mosolyokat látva óriási buli lehetett. 
 


szólj hozzá: Robogós trailer


Ha tetszett a sztori, és kíváncsi vagy, hogyan készül a film, jelölj be minket Facebookon, ahol végigkövetheted velünk a forgatást, érdekes infókat csepegtetünk a szereplőkről, és akár még nyerhetsz is!