/
Kovács Patrícia és CJ Thomason a forgatáson/

A népszerű színésznőt hamarosan az S.O.S. Love című romantikus vígjátékban láthatjuk a mozikban. Mint az első S.O.S.-film törzsgárdájának tagja, elmeséli, mit történt a címadó társkereső ügynökséggel az elmúlt években, és hogy miben lesz más a 3D-s folytatás az előzőhöz képest.


Miben lett más a karaktered az előző S.O.S.-filmhez képest?

Felnőttebb lettem és komolyabb, mert nagy felelősség van a vállamon. Én vagyok az igazgatója ennek a társkereső cégnek Hujber Ferivel, aki a szerelmem és a társam egyben. A céget is megnyirbálja a válság, nem mondhatni, hogy felfutóban van, amikor a film keződik. Mindenféle anyagi problémák nyomasztanak, ezért zaklatotabb  vagyok. Nem feltétlen örülök annak sem, hogy Hujber karaktere behozza a cégbe Árpa Attilát, akiben én nem annyira bízom a filmben.


/Betti komoly üzletasszonnyá vált - Kovács Patrícia és Hevér Gábor/

Volt ebben számodra kihívás?


Mindenképpen örültem ennek a változásnak, mert eltelt négy év az előző film óta, és közben én is felnőttem. Tetszett, hogy más karaktert alakítok, és az is, hogy nem én viszem a fő szálat, hanem a két fiatal amerikai színész. Ez nem is a második része az S.O.S.-szerelem!-nek, hanem a társkereső ügynökség történetének folytatása, ami az előzőtől függetlenül is megállja a helyét.

Milyen volt a hangulat a forgatáson?

Nagyon jól ismerem ezeket az embereket, Hevér Gáborral többször dolgoztam együtt, ahogy Hujberrel is. Árpa Attilával még nem volt közös munkánk, de nagyon megszerettem a forgatás alatt. Nagyon szimpatikus a lénye, a ténykedése, minden, amit csinál. Az amerikaiakkal is nagyon gördülékenyen ment a munka. Előtte a legnagyobb kérdés az volt bennem, hogy a színészetnek mennyire van egyetemes nyelve, mennyire értjük majd meg egymást.

/Smink a forgatáson - középen Árpa Attila mosolyog/

Az amerikai színészek máshogy játszottak? Lestél el tőlük valamit?

Máshogy, kicsit könnyedebbek, de mivel angolul zajlott a forgatás, nekik egyszerűbb is volt, mint nekünk. Leginkább a létezésük volt figyelemreméltó, hogy mennyire szabadok és könnyedek a forgatáson és az életben.

A Sas Tamás-filmek visszatérő szereplőjeként nem bosszantott kicsit, hogy pont te nem mehettél Los Angeles-be?

Dehogynem, és ezt el is mondtam, ahol lehetett. Sajnos az én karakterem kimaradt az amerikai részekből, pedig nagyon nagy kaland lehetett, irigyeltem is a fiúkat.


/Viták mindenhol adódhatnak - Kovács Patrícia és Hujber Ferenc/

Mennyire lesz más az új film? Bátran ajánlod azoknak, akik az elsőt szerették?

Igen, mindenkinek ajánlom, mert szórakoztató, szép és nagyon igényes film, csak egészen más. Ha valaki nagyon szerette az előzőt, akkor is jobb, ha a kettőt nem hasonlítja össze. Már a főszereplők is mások, a sztori összetettebb, amerikai és orosz szál is van benne. Emellett máshogy romantikus és máshogy vicces, mint az előző. Egész más volt, ahogy Csányi Sándor és Fenyő Iván húzták egymást, mint ahogy Hujber Feri és Árpa Attila.

Milyen filmes szerepekre vágysz a jövőben?

Vannak elképzeléseim, de nem szeretnék beszélni róluk, mert akkor nem jönnek be.

A fiatal rendezők közül kikkel dolgoznál szívesen?

Török Feri és Hajdu Szabolcs filmjeit nagyon szeretem és Gigor Attilát is nagyon jónak tartom.

Milyen új darabokban lehet látni színházban?

Nagyon sok bemutatóm van, most hogy szabadúszó lettem, a Nemzeti Színházban, a Centrál Színházban és a Karinthy Színházban is játszom nagyon változatos darabokban a zenéstől a vígjátékig. Nagyon jó ez az év nekem, mivel olyan helyzetben vagyok, hogy különböző típusú nőket játszhatok az elhagyott feleségtől a hősszerelmes nagyasszonyon át a nagyon szegény nőig. Nagyon boldog vagyok attól, hogy rendkívül sokszínű szerepekre hívnak, és nem kategorizáltak be egy típusba.


 
 

Ha tetszett a poszt, és kíváncsi vagy, hogyan készült a film, jelölj be minket Facebookon, ahol végigkövetheted velünk a forgatást, érdekes infókat csepegtetünk a szereplőkről, és akár még nyerhetsz is!   
Ha csak a képek érdekelnek, nézz be a film honlapjára.