Kálloy Molnár Pétert, a Beugró népszerű színészét hamarosan Sas Tamás romantikus vígjátékában, az S.O.S. Szerelem folytatásában láthatjuk a vásznon. Az új S.O.S.-film azzal indul, hogy az első részben megismert társkereső irodát eléri a válság, és a tulajdonosok elvállalják egy orosz maffiózó megbízását, hogy kimásszanak a gödörből. Kálloy-Molnár Péter az iroda egyik alkalmazottját játssza, aki Elek Ferivel párban segít a kivitelezésben. Az egyik részben egy elhagyatott éttermet nyit meg az S.O.S.-csapat, hogy megfelelő körülményeket teremtesenek az összeboronálandó fiatal pár találkozásához. A főpincéri teendőket Kálloy látná el elegánsan, ha nem ütne be a ménkő. A színésszel felidéztük a nyári forgatás pár vicces jelenetét, és elmesélte, mi történik vele mostanában.

Neked véredben van az improvizáció, az S.O.S. Love! forgatásán volt erre lehetőség?

Nehezen, mert angolul forgattunk, de van az a jelenet, amikor megszerveznek egy találkozó helyszínéül egy éttermet, hogy tudjanak flörtölgetni a fiatalok. Mivel elfelejtik kitenni a zárva táblát, beeseik egy csapat turista. Hogy ne bukjanak le, muszáj felvenni a rendeléseket. A nagy kapkodásban úgy alakult, hogy csak egy szalvéta jutott két vendégre, és én kettétéptem. Ez a megoldás tetszett Sas Tamásnak, ezért megtartották.

Sas Tamással, a rendezővel milyen volt a közös munka?

Nagyon színészcentrikus rendező, emberi és nagyon profi, ez a három nem mindig van meg együtt. A színészeknek ez idális, mert nincs feszültség, üvöltés a forgatáson. Meghallgatja az ötleteket, legfeljebb azt mondja, hogy ezt most ne. Viszont ha jó az ötlet, akkor megköszöni. Én Angliában tapasztaltam ilyet, amikor ott tanultam. Kreatív, okos és tehetséges embernek tartom, és nagyon fontos, hogy bízik bennem. A bizalom az alapja az igazán jó munkának.

Fel tudsz idézni vicces bakit a forgatásról?

Az éttermi jelenetnél, ahol minden káoszba torkollt, és romokban állt a konyha, Tamás kitalálta, hogy reagáljuk ezt le valahogy. Kitaláltam, hogy megcsúszok, és elsőre elég nagyot estem. Meglepődtem, mert nem feltétlen akartam a fejemre esni a pacalon, amit a kőre kent fel a kellékes.


szólj hozzá: Kálloy Molnár Péter főzőshowja

A Beugróban készültök valamilyen újdonsággal?

Most új játékokat tesztelünk, öt-hatot. Az egyik új kedvencem az, amit a színésztréningeken Andy Heflerrel sokszor próbáltunk már. A lényege, hogy két embernél van egy-egy újság, és van egy harmadik, aki kérdez. A két ember csak egy olyan mondattal válaszolhat, amit az újságban talál, ahol éppen kinyitja. A pillanat törtrésze alatt kell egy mondatot választani az oldalról, ez nagyon vicces helyzeteket eredményez.

Mostanában mivel vagy elfoglalva?

Hrutka Róberttel most jártunk Törökországban a Pesti álom című albummal koncertezni. Egzotikus élmény volt, ahogy ott csápoltak nekünk a törökök. Majd megyünk vissza turnézni, mert más városokba is meghívtak. Aztán fellépünk a Mermaidben Londonban, ami nagyon nagy dolog, és felújítjuk a Kucó című darabot, amit tíz évig játszottam. Ez egy enyhén érzelmi fogyatékos srácról szól. Nagyon szép darab, egy hűtőben játszom végig. Ez egy magyar Virágot Algernonnak-történet.

A Liszt Ferencről szóló filmben is játszom, ami végre egy komoly szerep, és kosztümös. Liszt magyar inasát játszom, aki az utolsó években mellette volt. Nagyon szép tévéfilm lesz, még idén bemutatják az emlékév miatt. Valós sztorin alapul, idősebb éveiben szerelmi szál fűzte Lisztet egy fiatal tanítványához, amit a lánya nem nézett jó szemmel. Én segítem őket, hogy találkozhassanak. 

Ha tetszett a poszt, és kíváncsi vagy, hogyan készült a film, jelölj be minket Facebookon, ahol végigkövetheted velünk a forgatást, érdekes infókat csepegtetünk a szereplőkről, és akár még nyerhetsz is!