Füstben, katonai autók között szaladgáló fegyveresek és csikorgó gumikkal forduló sportautók verték fel a Hajógyári sziget csendjét, ahol a stáb forgatott.

A jelenet szerint Jake egy akciófilm forgatásán vesz részt , de hisztérikus partnere Cynthia elrontja  a felvételt, majd faképnél hagyja kollégáit.

Cynthia szerepében Szinetár Dórát láthatjuk, akinek ez a második mozifilm szerepe. Kislányként már szerepelt egy német-magyar koprodukcióban készült misztikus horrorban, a Laurinban, amelynek címszerepét alakította. A filmet csak külföldön mutatták be, így valójában az S.O.S. Love!-ban tűnik majd fel először hazai filmvásznon.

Cynthiával ellentétben Dóra természetesen mindent megtett a jelenet sikeréért. Megnyugtatta kollégánkat, hogy belülről nézve  a jelenetet azért feleakkora káosz sincs, mint ahogyan az esetleg kívülről látszik. Még a folyamatosan szemerkélő eső sem tudta elrontani a kedvét, mert mint elmondta: szereti az esőt, és az, hogy esik, valószínűleg a fodrászoknak jelenti a nagyobb problémát.

Sas Tamás már  kevésbé volt megengedő: szerinte egy akciójelenet nem csak, hogy káosznak tűnik, hanem konkrétan az is, habár egy rendező szembesülhet még ennél nagyobb kihívásokkal is.

Ha érdekel, mire gondolt  a rendező, és, hogy milyen egy akciójelenet forgatása a kulisszák mögött állva, akkor klikk a videora!



szólj hozzá: Szinetár Dóra akciójelenetben


Ha tetszett a sztori, és kíváncsi vagy, hogyan készül a film, jelölj be minket Facebookon, ahol végigkövetheted velünk a forgatást, érdekes infókat csepegtetünk a szereplőkről, és akár még nyerhetsz is!