A Hajógyári-szigeten az elmúlt hetekben nem csak a Sziget fesztivál eseményei zajlottak,hanem az S.O.SLove stábja is itt forgatott. A Golftanya éttermében vettek fel több jelenetet, mert a filmbeli S.O.S csapat tagjai vendéglátósoknak adják ki magukat, hogy megfelelő körülményeket teremtsenek Jake és Zoya találkozásához.

Legnehezebb feladatnak a konyha birtokbavétele tűnik, de erről majd a későbbiekben egy videóban is beszámolunk.Előre elárulhatunk azonban annyit, hogy az eredmény nagyjából olyan, mint ha a Hal a tortán amatőr szakácsai azt a nehezítést kapnák feladatul, hogy bekötött szemmel főzzenek...

A magát nagy spílernek mutató főpincér szerepére az S.O.S tagok közül Gézuka a beugró,akit Kálloy Molnár Péter alakít.
Pétert a forgatási szünetek egyikében sikerült elcsípni néhány szó erejéig.
Szezonban egy hónapban huszonnyolc estét játszik, plusz még ott a tévéműsor is, de ezért jó a nyár, mert a színházi szünetben tud filmet forgatni. Szinte követni sem tudtuk, mikor felsorolta, hány darabban szerepel. A legrégebben a S.Ö.R-ben játszik, ami már tizenhét éve van folyamatosan színpadon. Amikor ezt kimondta akaratlanul össze is nevettünk, mert néhány perce éppen arról beszélgettünk, hogy mennyire fiatal a film női főszereplője, Christine. Nagy sikerrel fut a Kövek a zsebben, amiben Rudolf Péter a partnere, és ami történetesen éppen egy filmforgatás kuliszái mögött játszódik. A darabot Londonban is játszották, büszkén mesélte, hogy az előadás után az utcán londonban élő magyar fiatalok rohanták meg autogramért. Nagyon örült, és kicsit meg is lepődött, hogy ilyen messze is vannak rajongói.
- Bár a mai internetes világban ez nem is annyira lehetetlen - tette hozzá mosolyogva.
Eddig jutottunk a beszélgetésben, és Pétert máris hívták vissza a kulisszák közé, de rohantában még annyit elmondott, hogy örömmel fogadta a felkérést, mert igazán szeret Sas Tamással dolgozni. (fotó: Erdélyi Gábor)

Ha tetszett a sztori, és kíváncsi vagy, hogyan készül a film, jelölj be minket Facebookon, ahol végigkövetheted velünk a forgatást, érdekes infókat csepegtetünk a szereplőkről, és akár még nyerhetsz is!