A napokban megkezdődött az S.O.S Love! - az egymillió dolláros megbízás forgatása

Január végén röppent fel a hír, hogy  Sas Tamás újabb film forgatásába kezdett, ami sok szempontból eltér eddigi munkáitól, pedig az S.O.S. Szerelem! fonalát viszi tovább, igaz nem folytatásként.

Lényeges különbség, hogy Sas Tamás a filmet koprodukcióban forgatja, így már a történet kitalálásakor és a forgatókönyv megírásánál is figyelembe kellett venni a produkciós partnerek érdekeit. Olyan történetet kellett kitalálni, ami lehetővé teszi, hogy a film esélyei nemzetközi forgalmazásban is jók legyenek.

A rendező és a producerek életét ugyan nem könnyíti meg, hogy egy nemzetközi produkciót kell irányítani, de a mozinak mindenképpen jót tesz: a film egyik része Los Angelesben játszódik, és olyan amerikai sztárok szerepelnek benne, akik várhatóan megdobogtatják majd a nézők szívét...

A másik lényegi különbség, hogy Sas Tamás nem csak a finanszírozás terén szeretne Magyarországon új dimenziókat nyitni, hanem magával a filmmel is: Az S.O.S Love! lesz az első 3D-ben forgatott magyar játékfilm, ami technikailag is nagy kihívások elé állítja a stábot.

Ebben a blogban arra vállalkozunk, hogy végig kísérjük a forgatást. Beszámolunk a hivatalos történésekről, de bemegyünk a kulisszák mögé is, hogy minél több érdekes információval szolgálhassunk nektek a forgatásról, és persze a film sztárjairól is.

Ha tetszett a poszt, és kíváncsi vagy, hogyan készül a film, jelölj be minket Facebookon, ahol végigkövetheted velünk a forgatást, érdekes infókat csepegtetünk a szereplőkről, és akár még nyerhetsz is!