Impresszum Help Sales ÁSZF Panaszkezelés DSA

Csütörtökön Öcsi voltam, pénteken megcsalt férj


Öcsi egy laza figura

Hevér Gábor sokoldalú színész, egyaránt otthon van a színpadon és a filmvásznon is. Decemberben az SOSLove! hebehurgya Öcsijeként láthatjuk a moziban, míg az MTV új sorozatában, az Átokban egy családi gondokkal küzdő férfit alakít.  A Nemzetiben Színházban az Egyszer élünk című darabban játszik, ami az idei POSZT egyik legdíjazottabb darabja volt.



Milyen volt a hangulat a  forgatáson? Gyakran szórakoztatok egymással?

Folyamatosan. Nagyon össze voltunk zárva, Los Angelesben végig, aztán itt is, amikor megérkeztünk. Nyilván ment a zrikálás. Hujber Ferit jól ismertem korábbról, Árpa Attilát nem, de egyikükkel sem dolgoztam korábban együtt, csak Particiával és Elek Ferivel. Köztünk fiúk között ment jobbra-balra a szívatás, hogy kellemesen teljen a várakozás. Egymást hívogattuk telefonon, lehetőleg éjfélkor vagy kora hajnalban. Én Árpát hívogattam, hogy jól aludt-e, miközben néhány órája váltunk el, és másnap kora reggel találkoztunk.

Öcsi karaktere változott az első film óta?

Szerencsétlen még balfékebb lett, és az előző filmhez képest kicsit kinőtte magát. Az előzőben lehetett tudni, hogy mindent ő ront el, de a végső megoldást mégiscsak ő találja meg. Csak mivel szerencsétlen annyira hülye, nem nagyon hisznek neki. Most a karakter felduzzadt, több akciójelenetben is szerepel. Végiggörkorcsolyáztam például Los Angelest, halottas kocsiban utaztam, nem csak beszéltem hülyeségeket az irodában, mint az előzőben. Az amerikaiak nagyon szerették ezt a karaktert.


Ebben a filmben Öcsi karaktere még hozzáértőbb

Maga a film miben lesz más a korábbihoz képest?

Ez 3D-ben van, emellett a történet egy kicsit több szálon fut, kicsit bonyolultabb. A romantikus szál főszereplője két amerikai, ebben is más. Nem mondom, hogy ők másféleképpen játszanak, de mivel amerikai megrendelés volt, elsősorban azt kérték tőlünk, hogy nyugodtan játsszuk túl, mert Amerikában az embereknek ez tetszik. Mi megpróbáltunk egyensúlyozni, hogy sokak is legyünk, de a normalitás határain belül is maradjunk. Változott a csapat is, akik a társkereső ügynökséget viszik a filmben, a régiek közül hárman maradtunk Elek Ferivel és Kovács Patríciaval, hozzánk csatlakozott Hujber Feri és Árpa Attila.


Egy teljesen új csapat oszlopos tagjaként

Színészként mennyire vágysz főszerepekre?

Nem a főszerepen, hanem a jó szerepen van a hangsúly. Egy jó szerep egy jó színházi előadásban az kész főnyeremény. Közben ismerek olyan főszerepet, amit az életem árán se játszanék el. Előfordult, hogy tíz percet töltöttem a színpadon, és nagy sikerem volt, a közönség nagyon díjazta. Abban a jó tíz percben jó volt részt venni, egyáltalán nem volt dehonesztáló.

Így 40 körül egy romantikus vígjátékban már nem én vagyok a főhös alkat, egy olyan családtörténetben viszont, mint az Átok, igen. Ezzel nincs probléma. A két filmet párhuzamosan forgattunk, csütörtök délelőtt a csetlő-botló Öcsi voltam, és kavartam össze a szálakat, aztán pénteken reggeltől a széthulló családját összekapargatni próbáló családapa, aki kicsit alkoholista, megcsalta a felesége, és próbálja beverni a másik férfi arcát. Kicsit más a kettő, és a felkészülési idő nulla, de ezt így vállaltam. Ennél nagyobb bajom ne is legyen, hogy nyáron két filmet forgattam. Ezt csak így lehetett megoldani.

Mit ajánlanál mostanában a Nemzeti Színház műsoráról, ahol játszol?

Az Egyszer élünk című darabot, ami a POSZT-on elnyerte a kritikusok díját, a legjobb rendezést, én is nyertem vele. Ma Magyaroszágon ez az egyik legtöbbet díjazott előadás, Mohácsi János rendezte. Jöjjenek és nézzék meg, jól fognak szórakozni! 


Öcsi szerepében Hevér Gábor egy igazi görkoris akcióhőst alakít


Ha tetszett a poszt, és kíváncsi vagy, hogyan készült a film, jelölj be minket Facebookon, ahol végigkövetheted velünk a forgatást, érdekes infókat csepegtetünk a szereplőkről, és akár még nyerhetsz is!   
Ha csak a képek érdekelnek, nézz be a film honlapjára.
 
0 Tovább

Kálloy Molnár Péter 3D-ben főzőcskézik



Kálloy Molnár Pétert, a Beugró népszerű színészét hamarosan Sas Tamás romantikus vígjátékában, az S.O.S. Szerelem folytatásában láthatjuk a vásznon. Az új S.O.S.-film azzal indul, hogy az első részben megismert társkereső irodát eléri a válság, és a tulajdonosok elvállalják egy orosz maffiózó megbízását, hogy kimásszanak a gödörből. Kálloy-Molnár Péter az iroda egyik alkalmazottját játssza, aki Elek Ferivel párban segít a kivitelezésben. Az egyik részben egy elhagyatott éttermet nyit meg az S.O.S.-csapat, hogy megfelelő körülményeket teremtesenek az összeboronálandó fiatal pár találkozásához. A főpincéri teendőket Kálloy látná el elegánsan, ha nem ütne be a ménkő. A színésszel felidéztük a nyári forgatás pár vicces jelenetét, és elmesélte, mi történik vele mostanában.

Neked véredben van az improvizáció, az S.O.S. Love! forgatásán volt erre lehetőség?

Nehezen, mert angolul forgattunk, de van az a jelenet, amikor megszerveznek egy találkozó helyszínéül egy éttermet, hogy tudjanak flörtölgetni a fiatalok. Mivel elfelejtik kitenni a zárva táblát, beeseik egy csapat turista. Hogy ne bukjanak le, muszáj felvenni a rendeléseket. A nagy kapkodásban úgy alakult, hogy csak egy szalvéta jutott két vendégre, és én kettétéptem. Ez a megoldás tetszett Sas Tamásnak, ezért megtartották.

Sas Tamással, a rendezővel milyen volt a közös munka?

Nagyon színészcentrikus rendező, emberi és nagyon profi, ez a három nem mindig van meg együtt. A színészeknek ez idális, mert nincs feszültség, üvöltés a forgatáson. Meghallgatja az ötleteket, legfeljebb azt mondja, hogy ezt most ne. Viszont ha jó az ötlet, akkor megköszöni. Én Angliában tapasztaltam ilyet, amikor ott tanultam. Kreatív, okos és tehetséges embernek tartom, és nagyon fontos, hogy bízik bennem. A bizalom az alapja az igazán jó munkának.

Fel tudsz idézni vicces bakit a forgatásról?

Az éttermi jelenetnél, ahol minden káoszba torkollt, és romokban állt a konyha, Tamás kitalálta, hogy reagáljuk ezt le valahogy. Kitaláltam, hogy megcsúszok, és elsőre elég nagyot estem. Meglepődtem, mert nem feltétlen akartam a fejemre esni a pacalon, amit a kőre kent fel a kellékes.


szólj hozzá: Kálloy Molnár Péter főzőshowja

A Beugróban készültök valamilyen újdonsággal?

Most új játékokat tesztelünk, öt-hatot. Az egyik új kedvencem az, amit a színésztréningeken Andy Heflerrel sokszor próbáltunk már. A lényege, hogy két embernél van egy-egy újság, és van egy harmadik, aki kérdez. A két ember csak egy olyan mondattal válaszolhat, amit az újságban talál, ahol éppen kinyitja. A pillanat törtrésze alatt kell egy mondatot választani az oldalról, ez nagyon vicces helyzeteket eredményez.

Mostanában mivel vagy elfoglalva?

Hrutka Róberttel most jártunk Törökországban a Pesti álom című albummal koncertezni. Egzotikus élmény volt, ahogy ott csápoltak nekünk a törökök. Majd megyünk vissza turnézni, mert más városokba is meghívtak. Aztán fellépünk a Mermaidben Londonban, ami nagyon nagy dolog, és felújítjuk a Kucó című darabot, amit tíz évig játszottam. Ez egy enyhén érzelmi fogyatékos srácról szól. Nagyon szép darab, egy hűtőben játszom végig. Ez egy magyar Virágot Algernonnak-történet.

A Liszt Ferencről szóló filmben is játszom, ami végre egy komoly szerep, és kosztümös. Liszt magyar inasát játszom, aki az utolsó években mellette volt. Nagyon szép tévéfilm lesz, még idén bemutatják az emlékév miatt. Valós sztorin alapul, idősebb éveiben szerelmi szál fűzte Lisztet egy fiatal tanítványához, amit a lánya nem nézett jó szemmel. Én segítem őket, hogy találkozhassanak. 

Ha tetszett a poszt, és kíváncsi vagy, hogyan készült a film, jelölj be minket Facebookon, ahol végigkövetheted velünk a forgatást, érdekes infókat csepegtetünk a szereplőkről, és akár még nyerhetsz is!  
0 Tovább

Hujber Feri maximalista, még letakarva is játszik

2011. nyarán a gazdasági válság eléri az S.O.S irodát is, ami az elmúlt években egyébként is átalakult. A két volt tulajdonos, Veronika és Péter kiszálltak az üzletből. Betti élete is megváltozott, Tomival elváltak útjaik, a céget új szerelmével, Marcival irányítja tovább.

Marcit Hujber Feri alakítja, aki az elmúlt esztendőkben számtalan formában mutatta meg tehetségét. Játszott szappanoperában (Barátok közt) és  játékfilmekben (Szerelemtől sújtva, Valami Amerika 1-2). Szinkronizált  rajzfilmet (Immigrants - Jóska menni Amerika), volt műsorvezető  szépségversenyen és korcslyázott tévé showban. Játszik színpadon (Czukor Show), múlt héten pedig a  Magyar Lovas Színház Honfoglalás c. rockoperájának premier előadásában láthatta a közönség.

Marci szerepében szüksége is van a sokoldolasúgára és az energikusságra, mert számtalan kihívásra kell válaszolnia. Ezek közül talán az egyik legnagyobb, hogy Mimi néni (Daryl Hannah) folyamatosan félreérthetetlen utalásokat   tesz arra, mi mindent tudna elképzelni Marcival...




Mi is  Daryl Hannah-val kapcsolatban kérdeztük először.

SOS: - Tamás mit érthetett a sajtótájékoztatón azon, hogy Daryl Hannah-t Hujber Feri kezelte a legjobban?
HF: - Arra gondolhatott, hogy azonnal egy hullámhosszra kerültünk, nagyon gyorsan megtaláltuk egymással a hangot, annak ellenére, hogy akkor találkoztunk először, és nem is vagyunk egy korosztály.
SOS:- Daryl Hannah közismerten maximalista, és ahogyan a forgatás alatt láttuk, te is beleadod a 100%-ot. A rendezőnél is szigorúbb vagy magadhoz. Ez is hozzájárult a jó munkakapcsolat kialakulásához? 
HF : - Valószínű. De azt hiszem, én inkább 150%-ot szeretek beleadni a munkámba. (mosolyog) Amikor például szerepeltem a Sztárok a jégen műsorban, napi hat órát korcsolyáztam három hónapon keresztül, mert azt akartam, hogy adásról adásra lássák a nézők, hogy fejlődöm. Egyébként Nagy Feró csinálta még ugyanezt.
SOS : - Ezen a forgatáson is azonnal rohansz visszanézni magad. Ha valami nem tetszik, te kéred, hogy vegyétek újra. Közben állandóan agyalsz, hogy mit lehetne még jobban csinálni.
HF : - Persze, a már emlegetett 150%, meg azt gondolom, hogy egy színész  vigyen bele a figurába valami pluszt. Ez lehet egy poén / itt mesél is rögtön két dolgot, de erős spoiler lenne, meg kell várnotok velük a filmet /, vagy egy olyan ötlet, ami mélyebbé teszi a figurát.
SOS : Annak éppen tanúi voltunk, amikor az egyik jelenetben addig-addig jártál körbe, amíg nem találtál egy, az ingeddel harmonizáló színű pólót, hogy letakart fejjel játszhasd végig a jelenetet...
HF :- Igen, mert arra gondoltam, hogy abban a szituációban Marci annyira mélyponton van, hogy a fejére kell húzzon valamit, mint ahogy a depressziós ember reggel felkelés helyett a fejére rántja  a takaróját. Nem is akarja látni, mi folyik körülötte.
Ma például egy öltözőben játszódó jelenetet forgattunk, volt ott egy keménykalap, feltettem, és egy kicsit olyanra vettem a figurát, hogy aki látta, annak eszébe juthasson a Mechanikus Narancs.
SOS : - Tamás mit szól ezekhez az ötletekhez?
HF : - Szerintem tíz rendezőből nyolc nem fogadná el, de Tamás azt mondta, hogy bízik az intuícióimban, csináljam meg, ha úgy gondolom, hogy ettől jobban működik a figura.
SOS : - És jobban működik?
HF : - Lehet, hogy sokan csak azt látják majd,  milyen vicces, hogy letakartak, mint egy papagájt, és az is lehet, hogy sokaknak a keménykalapról nem Stanley Kubrick filmje jut eszébe. Biztos ők is jól szórakoznak majd, de akinek mondjuk beugrik valamilyen asszociáció, annak  talán többet fog jelenteni a figura.
Persze ez egy vígjáték, kicsit erősebb kontúrokkal dolgozunk, és nevettetni szeretnénk. Vannak ebben a műfajban  blődlik /itt megemlít egy-két altesti humorra hangszerelt amerikai blockbustert/, de mi eddig végig egy ízléses komédia keretein belül maradtunk.

Végezetül megkérdeztük Feritől, hogy látta-e már azt a kis videót, amit C.J-vel és vele forgattunk arról, hogy milyen egymással dolgozni.
- Ja, igen - válaszolt nevetve.
A tűző  napon nehéz megállapítani, de mintha elpirult volna egy pillanatra...



szólj hozzá: Hujber Feri legjei

0 Tovább

Árpa Attila rendesen befürdött

Újra itt a nyár, sokak számára egyenesen elviselhetetlen a kánikula, de vannak, akik nem csak a nagy meleg hatására tesznek olyat, amit mások soha nem tennének.

Azt gondolhatnánk, hogy ebben a forróságban nincs is jobb forgatási helyszín, mint egy medence partja. Pedig ennek is vannak veszélyei.

Szerepe szerint az Öcsit alakító Hevér Gábor a vicces srác, de a forgatáson sokszor  Árpa Attila hozza a frászt kollégáira újabb és újabb ötletekkel.
Gábor éppen befejezte a jelenetét, és békésen beszélgetett Szinetár Dórával a medence partján görkoriban, amikor megérkezett Árpa Attila.  Már a  tekintetén  látszott, hogy rosszban sántikál. Odasétált a gyanútlan beszélgetőkhöz, és egy laza mozdulattal kipróbálta, hogy tud-e Hevér Gábor vizen görkorizni. (Nem tud. Úszni viszont szerencsére igen)
A következő pillanatban Szinetár Dórát cibálta a víz felé, aki azonban hősiesen ellenállt. Nála már nagyobb volt a tét, éppen jelenethez készült, Attila akciójával veszélybe került a sminkje...

Ekkor már többen - közöttük Hujber Feri is - jónak látták eltűnni a mókamester közeléből, C.J. is riadt tekintettel kereste a lehetséges menekülési útvonalakat... Tisztán látszott, hogy legszívesebben egy egész stábos medencepartyval zárná a forgatási napot, és ezért válogatás nélkül bárkit képes lenne  Hevér Gábor után hajítani.

Hogy  mi lett az ámokfutás vége, nem áruljuk el, de a következő videoból minden kiderül. 



szólj hozzá: Árpa Attila rendesen befürdött


Ha tetszett a sztori, és kíváncsi vagy, hogyan készül a film, jelölj be minket Facebookon, ahol végigkövetheted velünk a forgatást, érdekes infókat csepegtetünk a szereplőkről, és akár még nyerhetsz is!

0 Tovább

S.O.S Love!

blogavatar

Vígjáték 3D-ben. Amerikai sztárok, magyar film. December 15-től a mozikban!

Utolsó kommentek