Impresszum Help Sales ÁSZF Panaszkezelés DSA

Árpa Attila csínyeitől senki nem volt biztonságban



Miközben készül Kovács Patrícia sminkje, Árpa Attila  kiszúrta a fotóst

Árpa Attila nagy mókamester hírében áll, az SOS Love! forgatásán egyik alkalommal például  Hevér Gábort görkorcsolyástól hajította a  medencébe, és a rendező bosszantására is voltak ötletei. De az igazi csörtéket Hujber Ferivel vívta a színfalak mögött.

Gyakran szívattad a többieket a forgatáson?


Hujber Ferit szerintem elég sokszor szívattam, Hevér Gábort leginkább a hiányos angoltudása miatt. Ezek mind poénok voltak, feldobtuk velük a forgatást. Van is olyan, ami benne maradt a filmben. Egy jelenetben be kellett menni egy szállodába, ahova az oroszok betessékelnek minket egy forgóajtón, mi meg ki is jöttünk egyből a másik oldalon. Ez a szívatás inkább  Tamásnak szólt. Ezek kollegiális hülyeségek voltak, semmiképpen sem komolyak.


Semmi komoly...

Érződik a filmben az a jó hangulat, ami a forgatáson uralkodott? Jól összeállt a csapat?


Szerintem a mi hármasunk, tehát Hujber, Hevér és én, mi nagyon. Ezek a kémiák benne vannak a filmben az összes finomságukkal együtt. Hevérrel például remekül megértettük egymást, a forgatókönyv szerint úgy alakult, hogy én az Öcsit annyira nem bírom, ami pont amiatt tudott jól működni, mert egyébként nagyon is bírjuk egymást. Hujberrel megint egy egészen másfajta viszonyunk volt, egyfajta versengés, hogy ki köztünk a macsósabb, erősebb, jóképűbb. Persze ez is mind a humor szintjén működött, ez a fajta szívatás is benne van a filmben.

Hogy versengtetek?

Ezek inkább a színfalak mögött történtek meg. Én általában korábban keltem, így ki tudtam választani azokat az ingeket és ruhákat, amik igazán jól álltak. Neki a maradékból kellett gazdálkodnia, és nem mindig volt boldog a ruházatával, mert a legjobbakat lenyúltam előle.


Jobbnál jobb ingekben

Milyen élmény volt a Los Angeles-i forgatás?

Bár nagyon jó volt a forgatókönyv és a kollégák nevei is sokat nyomtak a latban, a valódi ok, amiért nem is gondolkodtam a felkérésen, az a másfél hét volt Los Angelesben Darryl Hannah-val és Billy Zane-nel. Nagyon sokat dolgoztunk, másra nem nagyon volt idő, de az ottani forgatás volt számomra az év legjobb élménye. Önmagában az zseniális volt, hogy Los Angeles közepén forgatsz egy nagy, profi stábbal, és mondjuk éppen egy hullaszállító kocsiban ülsz, és végigmentek a Sunset Boulevardon. Buliztunk a Hollywood Boulevardon is, de elmentünk a forgatás szünetében Hevér Gáborral, és Santa Monicában fürödtünk egyet a tengerben. 


Los Angeles-i kalandok


Ha tetszett a sztori, és kíváncsi vagy, hogyan készül a film, jelölj be minket Facebookon, ahol végigkövetheted velünk a forgatást, érdekes infókat csepegtetünk a szereplőkről, és akár még nyerhetsz is! 

0 Tovább

Szinetár Dóra akciójelenetben

Füstben, katonai autók között szaladgáló fegyveresek és csikorgó gumikkal forduló sportautók verték fel a Hajógyári sziget csendjét, ahol a stáb forgatott.

A jelenet szerint Jake egy akciófilm forgatásán vesz részt , de hisztérikus partnere Cynthia elrontja  a felvételt, majd faképnél hagyja kollégáit.

Cynthia szerepében Szinetár Dórát láthatjuk, akinek ez a második mozifilm szerepe. Kislányként már szerepelt egy német-magyar koprodukcióban készült misztikus horrorban, a Laurinban, amelynek címszerepét alakította. A filmet csak külföldön mutatták be, így valójában az S.O.S. Love!-ban tűnik majd fel először hazai filmvásznon.

Cynthiával ellentétben Dóra természetesen mindent megtett a jelenet sikeréért. Megnyugtatta kollégánkat, hogy belülről nézve  a jelenetet azért feleakkora káosz sincs, mint ahogyan az esetleg kívülről látszik. Még a folyamatosan szemerkélő eső sem tudta elrontani a kedvét, mert mint elmondta: szereti az esőt, és az, hogy esik, valószínűleg a fodrászoknak jelenti a nagyobb problémát.

Sas Tamás már  kevésbé volt megengedő: szerinte egy akciójelenet nem csak, hogy káosznak tűnik, hanem konkrétan az is, habár egy rendező szembesülhet még ennél nagyobb kihívásokkal is.

Ha érdekel, mire gondolt  a rendező, és, hogy milyen egy akciójelenet forgatása a kulisszák mögött állva, akkor klikk a videora!



szólj hozzá: Szinetár Dóra akciójelenetben


Ha tetszett a sztori, és kíváncsi vagy, hogyan készül a film, jelölj be minket Facebookon, ahol végigkövetheted velünk a forgatást, érdekes infókat csepegtetünk a szereplőkről, és akár még nyerhetsz is!

0 Tovább

S.O.S Love!

blogavatar

Vígjáték 3D-ben. Amerikai sztárok, magyar film. December 15-től a mozikban!

Utolsó kommentek