Újra itt a nyár, sokak számára egyenesen elviselhetetlen a kánikula, de vannak, akik nem csak a nagy meleg hatására tesznek olyat, amit mások soha nem tennének.

Azt gondolhatnánk, hogy ebben a forróságban nincs is jobb forgatási helyszín, mint egy medence partja. Pedig ennek is vannak veszélyei.

Szerepe szerint az Öcsit alakító Hevér Gábor a vicces srác, de a forgatáson sokszor  Árpa Attila hozza a frászt kollégáira újabb és újabb ötletekkel.
Gábor éppen befejezte a jelenetét, és békésen beszélgetett Szinetár Dórával a medence partján görkoriban, amikor megérkezett Árpa Attila.  Már a  tekintetén  látszott, hogy rosszban sántikál. Odasétált a gyanútlan beszélgetőkhöz, és egy laza mozdulattal kipróbálta, hogy tud-e Hevér Gábor vizen görkorizni. (Nem tud. Úszni viszont szerencsére igen)
A következő pillanatban Szinetár Dórát cibálta a víz felé, aki azonban hősiesen ellenállt. Nála már nagyobb volt a tét, éppen jelenethez készült, Attila akciójával veszélybe került a sminkje...

Ekkor már többen - közöttük Hujber Feri is - jónak látták eltűnni a mókamester közeléből, C.J. is riadt tekintettel kereste a lehetséges menekülési útvonalakat... Tisztán látszott, hogy legszívesebben egy egész stábos medencepartyval zárná a forgatási napot, és ezért válogatás nélkül bárkit képes lenne  Hevér Gábor után hajítani.

Hogy  mi lett az ámokfutás vége, nem áruljuk el, de a következő videoból minden kiderül. 



szólj hozzá: Árpa Attila rendesen befürdött


Ha tetszett a sztori, és kíváncsi vagy, hogyan készül a film, jelölj be minket Facebookon, ahol végigkövetheted velünk a forgatást, érdekes infókat csepegtetünk a szereplőkről, és akár még nyerhetsz is!